Zoek hotels

Bestemming


Check-in datum


calendar

Check-out datum


calendarTop bestemmingen

Handige Links

Overzicht

Foto's

Hoe te reserveren of annuleren

Best Western Lodge Hotel Vanaf GBP 80.1,-


52-54 Upper Richmond Road SW15 2RN, London, United Kingdom

Korte Beschrijving

No hotel photo available Het toonaangevende hotel in Putney is onlangs gerenoveerd en heeft een geweldige ligging en gratis fitnessruimte, op slechts een minuut lopen van het metrostation East Putney en op slechts 10 minuten lopen van het centraal station van Putney.

Het Best Western Lodge Hotel is geweldige uitvalsbasis vanwege de handige locatie en uitstekende vervoersverbindingen. Het centrum van Putney ligt op slechts 10 minuten lopen en Wimbledon op 5 minuten rijden met de auto of metro. Het hart van het centrum van Londen bereikt u in slechts 20 minuten met de metro.

Stijlvolle, eigentijdse en goed ingerichte kamers met eigen badkamer combineren goed met de splinternieuwe Bar 52 en lounge. Er zijn ook 3 moderne conferentieruimtes met airconditioning.

In het weekendtarief is een compleet Engels ontbijt inbegrepen. U kunt genieten van uw ontbijt in de serre van het restaurant met uitzicht op de hoteltuin.

Vanaf september 2008 kunnen hotelgasten gratis profiteren van de voorzieningen in het Virgin Active Health Club in Putney, 5 minuten lopen van het Best Western Lodge Hotel.

Aantal kamers: 64.

Beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Hotel transfers
Voor goedkope transfers van en naar het hotel, kijk op Taxi2Hotel
Hotelinformatie
Het Best Western Lodge Hotel is ideaal gelegen in het hart van zuidwest Londen, Putney, dicht bij Wimbledon, Chelsea, Hammersmith, Roehampton en de Theems. Dit hotel, dat pas gerenoveerd is, biedt 65 frisse, elegant ingerichte kamers met eigen badkamer, de gloednieuwe Bar 52 en lounge en 3 moderne conferentiesuites met airconditioning.

Het hotel staat bekend om de uitstekende service die het vriendelijke personeel biedt. In de weekendprijzen van de website is een compleet Engels ontbijt inbegrepen. Dit ontbijt wordt geserveerd in het restaurant dat uitkijkt over de tuin van het hotel. Daarbij is de stijlvolle Bar 52 en lounge de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag.

Op slechts een minuut lopen van metrostation East Putney (aan de District Line) en in de buurt van treinstations Putney en Clapham Junction, is dit hotel makkelijk te bereiken met de auto, trein en metro. Gelegen op slechts korte afstand van de A3, M25, A4 en de M3 is het Best Western Lodge Hotel de ideale basis als u een goede verbinding wilt met het platteland van Surrey en het vliegveld van Heathrow. Met de metro bent u in 20 minuten in Centraal Londen.
Eten en Drinken
Prijs voor het ontbijtbuffet (als deze niet bij de kamerprijs is inbegrepen): GBP 8,50
De omgeving
Het Best Western Lodge Hotel is ideaal gelegen in het hart van zuidwest Londen, Putney, dicht bij Wimbledon, Chelsea, Hammersmith, Roehampton en de Theems.

Op slechts een minuut lopen van metrostation East Putney (aan de District Line) en in de buurt van treinstations Putney en Clapham Junction, is dit hotel makkelijk te bereiken met de auto, trein en metro.

Gelegen op slechts korte afstand van de A3, M25, A4 en de M3 is het Best Western Lodge Hotel de ideale basis als u een goede verbinding wilt met het platteland van Surrey en het vliegveld van Heathrow. Met de metro bent u in 20 minuten in Centraal Londen.
Reisinformatie
Vanaf metrostation East Putney (aan de District Line richting Wimbledon):
Als u metrostation East Putney verlaat, gaat u rechtsaf. Volg de Upper Richmond Road ongeveer 200 meter en dan vindt u het hotel aan de linkerkant. Dit is ongeveer een wandeling van één tot drie minuten.

Vanaf treinstation Putney (rechtstreekse trein vanaf station Waterloo, Clapham Junction):
Als u station Putney verlaat, gaat u linksaf. Na 20 meter gaat u weer linksaf, bij Foxtons Estate Agent, de Upper Richmond Road in. Volg deze weg - u ziet dan aan uw rechterhand metrostation East Putney aan de rechterkant. Ga nog eens ongeveer 200 meter rechtdoor en het hotel ligt dan aan uw linkerhand. Deze wandeling kost u ongeveer vijf tot tien minuten.

Met de auto
Vanaf de M3, Twickenham, Richmond:
- Neem de M3 richting centraal Londen.
- Volg vervolgens de A316 richting Richmond.
- Als u Richmond binnenkomt, blijft u bij de rotonde de A316 volgen richting centraal Londen.
- Bij Chalkers corner gaat u rechtsaf richting South Circular, Clapham Junction.
- Bij de verkeerslichten slaat u linksaf de A205 op (richting Putney, Clapham Junction).
- Volg de A205 door East Sheen langs Rosslyn Park Rugby Stadium.
- Steek de Putney High Street over, langs metrostation East Putney (aan uw rechterhand) en het hotel ligt dan ongeveer 200 meter verderop aan uw linkerhand.

Vanaf vliegveld Gatwick of Heathrow, de M25:
- Verlaat de M25 bij knoppunt 10 (borden London SW). Neem de A3 richting Londen.
- Bij de Tibbets corner kruising houdt u links aan, de A219 op (borden Hammersmith, Fulham, Putney). Mocht u deze weg voorbij rijden, dan kunt u ook West Hill blijven volgen en bij de volgende verkeerslichten linksaf gaan, zodat u op Upper Richmond Road komt.
- Ga Putney in door Putney Hill te volgen.
- Bij de grote kruising met verkeerslichten, bovenaan Putney High Street gaat u rechtsaf South Circular A205 op, richting Wandsworth.
- Ga rechtdoor langs metrostation East Putney (aan de rechterkant) en het hotel ligt dan ongeveer 200 meter verderop aan uw linkerhand.

Vanaf de M4, A4:
- Verlaat de M4 bij knooppunt 2.
- Ga de A4 op (borden South Circular).
- Volg de borden South Circular / A205.
- Blijf de borden volgen voor Clapham Junction, Putney.
- Als u Putney in komt, steekt u de Putney High Street over.
- Ga rechtdoor langs metrostation East Putney (aan de rechterkant) en het hotel ligt dan ongeveer 200 meter verderop aan uw linkerhand.

Vanuit Centraal Londen:
- Zorg dat u aan de zuidelijke oever van de Theems komt (Wandsworth of Putney).
- Als u over de Wandsworth-brug gaat, volgt u de borden voor Putney A205 (rechterweg op West Hill) en het hotel ligt aan uw rechterkant.
.- Als u de Putney-brug neemt, gaat u rechtdoor Putney High Street op. Bovenaan Putney High Street gaat u bij de verkeerslichten linksaf, dS outh Circular A205, richting Wandsworth.
- Ga rechtdoor langs metrostation East Putney (aan de rechterkant) en het hotel ligt dan ongeveer 200 meter verderop aan uw linkerhand.

Met de bus:
De volgende bussen gaan vanuit de verschillende delen van Londen naar naar Putney High Street: nummer 14, 39, 74, 85, 93, 424, 430, 485, (of N10 of N74 's nachts). Bovenaan Putney High Street, bij de kruising met Upper Richmond Road, kutn u overstappen op bus 37 of 337 richting Clapham Junction en uitstappen bij de halte Manfred Road. Het hotel ligt naast deze halte. U kunt ook bus 37 of 337 vanaf Clapham junction nemen richting Putney. Stap uit bij de halte Manfred Road, waar het hotel naast ligt.
Belangrijke informatie
U kunt bij ons tot 24 uur van te voren annuleren. Als u geen gebruik maakt van uw gegarandeerde reservering zonder te annuleren, zal 100% van de kosten in rekening worden gebracht (voor de eerste overnachting).

Regels van het hotel

Kinderen en extra bedden
Kinderen boven de 13 jaar worden met betrekking tot kamerbezetting gezien als volwassenen
Kinderen onder de 12 jaar verblijven gratis.
Annuleringsvoorwaarden
Annuleringsvoorwaarden : Bij annulering tot 1 dag vóór de aankomstdatum
worden geen kosten in rekening gebracht.
Bij annulering daarna of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt de eerste overnachting in rekening gebracht.

Kinderen en extra bedden: Alle kinderen zijn welkom.
Alle kinderen tot 12 jaar oud verblijven gratis in het hotel, wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.
Alle kinderen tot 2 jaar oud verblijven gratis in het hotel, babybedjes inbegrepen.
Alle oudere kinderen of volwassenen betalen GBP 25,00 per persoon per nacht extra bedden inbegrepen.
Maximumaantal extra bedden/babybedjes in een kamer: 1.

Aanbetalingsbeleid: er wordt geen aanbetaling in rekening gebracht.

BTW en stads-/toeristenbelasting: BTW is inbegrepen.
Servicekosten zijn inbegrepen.
Stads-/toeristenbelasting is inbegrepen.

Internet: Draadloos internet (hotspot) is beschikbaar in het gehele hotel en kost GBP 4,00 per uur .

Maaltijden: Continentaal ontbijt zit niet bij de kamerprijs inbegrepen en kost GBP 8,00 per persoon.
Engels ontbijt zit niet bij de kamerprijs inbegrepen en kost GBP 10,00 per persoon.

Parkeren: Gratis privé parkeren is mogelijk bij het hotel zelf.

Huisdieren: Huisdieren zijn toegestaan (mogelijk tegen betaling).


Het hotel behoudt zich het recht voor uw creditcard op geldigheid te controleren.
Geaccepteerde creditcards
American Express, Visa, Euro/Mastercard, Maestro, Switch
Check-in
14:00 uur.
Check-out
11:00 uur.