Zoek hotels

Bestemming


Check-in datum


calendar

Check-out datum


calendarTop bestemmingen

Handige Links

Overzicht

Foto's

Hoe te reserveren of annuleren

Hotel A La Commedia Vanaf EUR 132.61,-


San Marco 4596/A Corte Del Teatro Goldoni 30124, Venetië, Italie

Korte Beschrijving

No hotel photo available Het hotel ligt in een van de meest levendige, interessante delen van Venetië, op slechts enkele stappen van de Rialtobrug en het beroemde Piazza San Marco.

Dit elegante gebouw, dat parallel ligt aan het Canal Grande en tegenover het Goldoni Theater, is in 2006 met zorg gerestaureerd en omgetoverd tot een hotel. Met een gunstige ligging, dicht bij de winkelstraten van Venetië, is dit hotel het ideale beginpunt vanwaaruit u de fascinerende mysteries en bezienswaardigheden in de smalle straatjes en op de levendige pleinen van Venetië kunt ontdekken.

Alle kamers beschikken over geavanceerde faciliteiten. Het warme welkom van het personeel en de goede sfeer maken Hotel A La Commedia tot een waar juweel in het hart van Venetië.

Aantal kamers: 35.

Beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Hotel transfers
Voor goedkope transfers van en naar het hotel, kijk op Taxi2Hotel
Hotelinformatie
Hotel A la Commedia is tevens gunstig gelegen in de buurt van de boetiekjes van Venetië. Het elegante gebouw is voorzien van ultramoderne faciliteiten in alle kamers. Het vriendelijke onthaal door het personeel en de prachtige sfeer maken van het Hotel A la Commedia een waar juweel in het hart van Venetië.
Kamerinformatie
De kamers zijn ingericht met luxe meubels, stoffen en zachte verlichting, en voldoen aan de hoogste eisen.
De omgeving
Het hotel ligt tussen de Ponte di Rialto (de Rialto brug) en Piazza San Marco n (San Marcoplein), in het hart van het historische centrum van Venetië. Het vormt een uitstekend startpunt voor uw bezoek aan deze levendige stad.
Reisinformatie
Als u met de auto komt, kunt u ervoor kiezen in een van de twee grote garages te parkeren (Autorimessa Comunale of Garage San Marco) bij Piazzale Roma of in de garage op het eiland Tronchetto. Vanaf beide terminals kunt u een watertaxi nemen (15 minuten) of de ACTV (waterbus - vaporetto) lijn 1 of 82 nemen in de richting van Rialto - Vallaresso (San Marco) en dan uitstappen bij de halte Rialto langs het Canal Grande. Wij raden u aan lijn 1 te nemen die vertrekt vanaf Piazzale Roma. Nog beter is een watertaxi, vooral als u zware bagage bij u heeft. Met een watertaxi is het een leuke belevenis om over het Canal Grande te varen en u stapt ook nog eens op een paar meter van de ingang van het hotel uit.

Vanaf de luchthaven Treviso International Airport (TSF):

Neem een taxi (30 minuten) of een ATVO - Eurobus naar Venetië's Piazzale Roma terminal (1 uur). Vervolgens kunt u vanaf deze terminal een watertaxi nemen (15 minuten) of de ACTV waterbus, lijn 1 of 82 in de richting van Rialto -Vallaresso (San Marco) en uitstappen bij de halte Rialto langs het Canal Grande. Wij raden u aan lijn 1 te nemen.

Per boot:

Vanaf de Rialto halte (lijn 82), vlakbij de waterbushalte, gaat u rechtsaf en loopt u langs het Canal Grande. Na 20 meter steekt u het kleine bruggetje over en 10 meter verderop ligt aan uw rechterzijde de halte voor de waterbus (lijn 1).

Vanaf de Rialto halte (lijn 1) gaat u vlakbij de waterbus halte rechtsaf en loopt u langs het Canal Grande. Na 50 meter slaat u linksaf Calle del Carbon in en 20 meter verderop ziet u het bord van Hotel A La Comedia en het pand zelf.

Vanaf de Alilaguna halte (Vallaresso - San Marco):
U loopt rechtdoor en loopt Calle Vallaresso in tot aan het einde en vervolgens slaat u linksaf, dan rechtsaf en volgt u Frezzaria tot u uitkomt bij Calle Tron. Sla nu rechtsaf en 10 meter verderop, bij de gracht, slaat u linksaf en houdt u de kleine gracht aan uw rechterzijde. Loop de Fondamenta Orseolo in, steek een brug over (Goldoni) en blijf rechtdoor lopen Calle Goldoni in. Na 50 meter komt u uit op een plein dat Campo San Luca heet. Loop Calle del Forno in en van hieraf kunt u het uithangbord van het hotel en de ingang al zien.

Regels van het hotel

Kinderen en extra bedden
Annuleringsvoorwaarden
Annuleringsvoorwaarden : Bij annulering tot 2 dagen vóór de aankomstdatum
worden geen kosten in rekening gebracht.
Bij annulering daarna of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt de eerste overnachting in rekening gebracht.

Kinderen en extra bedden: Alle kinderen zijn welkom.
Alle kinderen tot 10 jaar oud verblijven gratis in het hotel, wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.
Alle kinderen tot 2 jaar oud verblijven gratis in het hotel, babybedjes inbegrepen.
Extra bedden zijn niet beschikbaar.
Er is geen mogelijkheid voor extra bedden in de kamer.

Aanbetalingsbeleid: er wordt geen aanbetaling in rekening gebracht.

BTW en stads-/toeristenbelasting: BTW is inbegrepen.
Servicekosten zijn inbegrepen.
Stads-/toeristenbelasting is niet van toepassing .

Internet: Draadloos internet (hotspot) is beschikbaar in het gehele hotel en kost EUR 8,00 per uur .

Maaltijden: Ontbijtbuffet zit bij de kamerprijs inbegrepen.

Parkeren: Geen parkeergelegenheid.

Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan.


Het hotel behoudt zich het recht voor uw creditcard op geldigheid te controleren.
Check-in
14:00 uur.
Check-out
12:00 uur.