Zoek hotels

Bestemming


Check-in datum


calendar

Check-out datum


calendarTop bestemmingen

Handige Links

Overzicht

Foto's

Hoe te reserveren of annuleren

Minotel Modern Val Girard Vanaf EUR 93.5,-


14, rue Pétel 75015, Paris, France

Korte Beschrijving

No hotel photo available De familiesfeer en de Parijse ziel zullen u betoveren!
Het Modern Hotel Val Girard geniet een bevoorrechte locatie in Parijs tussen het Expositie Park bij Porte de Versailles, Montparnasse en de Eiffel Toren, met 5 buslijnen, de metro bij station Vaugirard en een openbare parkeergarage op slechts 2 minuten afstand.

Wij bevinden ons in het rustige en groene 15e district.

Aantal kamers: 39.

Beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Hotel transfers
Voor goedkope transfers van en naar het hotel, kijk op Taxi2Hotel
Kamerinformatie
De kamers bieden naast een schitterende moderne aankleding ook kwaliteitsvoorzieningen. Alle kamers zijn recentelijk gerenoveerd en geluidsdicht.
Eten en Drinken
Het Minotel Modern Val Girard heet u warm welkom. U kunt hier genieten van uw ontbijt op de met bloemen bezaaide patio.
Reisinformatie
Per auto:
De ringwegafrit die het dichtst bij het hotel is gelegen is de Porte de la Plaine. U kunt hier ook uw auto parkeren.
(U kunt uw auto ook misschien kwijt in de "Rue Petel" of in de garage "Lecourbe-Mairie" die op 143, Rue Lecourbe (75015) van het 15e arrondissement.

Per trein en openbaar vervoer:
De "SNCF" (Franse treindienst) biedt dagelijks een aantal nationale en internationale verbindingen vanaf 5 verschillende stations.
Vanaf het treinstation Gare St Lazare ligt het hotel op ongeveer 5,5km met de taxi.
Met de metro:
* "Mairie-d'Issy" - stap uit bij Vaugirard (ca. 20 minuten).
Vanaf station Gare de Lyon ligt het hotel op ca. 6,5km met de taxi.
* Neem 14 "Gare-de-Lyon" richting "Madeleine". Stap over op "Madeleine" voor lijn 12 richting "Mairie-d'Issy" en stap uit bij Vaugirard (ca. 30 minuten).
Vanaf het station Gare Montparnasse ligt het hotel op ca. 3km per taxi.
* Neem lijn 12 bij "Montparnasse-Bienvenue" richting "Mairie d'Issy" en stap uit bij Vaugirard (ca. 10 minuten).
Vanaf het station Gare de l'Est ligt het hotel op ca. 8km per taxi.
* Neem lijn 4 op "Gare-de-l'Est" richting "Porte d'Orléans" en stap uit bij "Montparnasse-Bienvenue". Stap over op lijn 12 richting "Mairie d'Issy" en stap uit bij Vaugirard (ca. 30 minuten).
Vanaf station Gare du Nord, ligt het hotel op ca. 8,5km per taxi.
* Neem lijn 4 op "Gare-de-l'Est" richting "Porte-d'Orléans" en stap over op "Montparnasse-Bienvenue" op lijn 12 richting "Mairie-d'Issy" en stap uit bij Vaugirard (ca. 30 minuten).

Vanaf de verschillende vliegvelden:
Vanaf vliegveld Roissy Charles de Gaulle (ca. 37km naar het hotel per taxi):
Neem de RER B vanaf vliegveld Charles-de-Gaulle richting Robinson/ Saint-Rémy-lès-Chevreuse en stap uit bij "Châtelet-les-Halles". Neem vervolgens de metrolijn 4 richting "Porte- d'Orléans", stap over op "Montparnasse-Bienvenue" op lijn 12 richting "Mairie d'Issy" en stap uit bij Vaugirard (reistijd ca. 1 uur).
Vanaf vliegveld Orly (ca. 20km per taxi naar het hotel):
Neem de metro Orly-Val vanaf de vliegveld uitgangen Orly-Sud of Orly- Ouest - richting Anthony. Stap over op "Anthony" voor de trein RER B richting vliegveld Charles-de-Gaulle en stap uit bij "Denfert-Rochereau". Neem dan metrolijn 4 richting "Porte-de-Clignancourt" en stap over op "Montparnasse-Bienvenue" waar u lijn 12 neem richting "Mairie- d'Issy". Stap uit bij Vaugirard (ca. 50 minuten).

Toegang tot de beurzen en exposities bij Porte de Versailles (ca. 2,5km per taxi van het hotel):
* neem metrolijn 12 op "Vaugirard" richting "Mairie-d'Issy" en stap uit bij "Porte-de-Versailles" (ca. 5 minuten).

Toegang tot het beursterrein van Palais de Congrès (Porte Maillot) (ca.5,5km per taxi van het hotel):
* neem metrolijn 12 op "Vaugirard" richting "Porte-de-la-Chapelle"; stap over op "Concorde" voor de lijn 1 richting "La Défense (Grande Arche)" en stap uit bij "Porte-Maillot" (ca. 30 minuten).

Toegang tot Parc des Expositions (Paris-Nord-Villepinte) (ca. 27km per taxi vanaf het hotel):
* neem metrolijn 12 op "Vaugirard" richting "Porte-de-la-Chapelle" en stap over op "Montparnasse-Bienvenue". Neem vervolgens lijn 4 richting "Porte-de-Clignancourt" en stap over op "Saint-Michel-Notre-Dame" op de RER B richting "Aéroport-Charles-de-Gaulle" en stap uit bij "Villepinte" (ca. 55 minuten reistijd).
Belangrijke informatie
Alle reserveringen dienen te worden gegarandeerd met een creditcard van een van de bekende merken. Wij zullen niet direct het reserveringsbedrag in rekening brengen, want de reservering dient contant of per creditcard te worden betaald bij het hotel wanneer u uitcheckt.
De prijzen zijn per kamer per nacht, inclusief continentaal ontbijt en belasting tegen de locale munteenheid.
Annuleringen dienen online te worden doorgegeven. Indien u volgens de voorwaarden annuleert, is dit geheel kosteloos. Om wijzigingen aan te brengen aan uw reservering, kunt u het beste annuleren en weer opnieuw boeken. Er gelden dan wel annuleringskosten. Om uw verblijf te verlengen kunt u gewoon opnieuw boeken voor de extra nacht(en).
Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis op de kamer verblijven (max. 1 kind op een kamer met twee volwassenen). Babybedjes zijn gratis verkrijgbaar, maar wel afhankelijk van beschikbaarheid.
Gelieve uw wens voor een extra bed voor een kind of babybedje kenbaar te maken in het vakje opmerkingen bij uw boeking. Geef hierbij de leeftijd van uw kind aan.
Gelieve eerst contact op te nemen met het hotel indien u met uw huisdier wenst te komen.

Regels van het hotel

Annuleringsvoorwaarden
Indien u meer dan 2 dagen voor aankomst annuleert, zullen geen annuleringskosten in rekening worden gebracht.
Indien u later dan 2 dagen voor aankomst annuleert of helemaal niet komt, zullen wij 100% van het reserveringsbedrag in rekening brengen.
Wanneer u aan uw verblijf bij ons begonnen bent, dient u het gehele reserveringbedrag te betalen bij Minotel.
Het hotel behoudt zich het recht voor een pre-authorisatie op uw kaart uit te voeren.
Kinderen en extra bedden
Het Minotel biedt gratis accommodatie en ontbijt voor 1 kind onder de 12 jaar dat de kamer deelt met 2 volwassenen. Andere maaltijden dienen direct in het hotel betaald te worden. In dat geval dient u een tweepersoons- of twinkamer te boeken en in het vakje "opmerkingen" bij de boeking de wens voor een extra bed voor een kind onder de 12. Boek dus geen driepersoonskamer.
Indien u met 2 kinderen jonger dan 12 jaar reist (het maakt niet uit of u een een-, twee- of driepersoonskamer heeft geboekt), kunnen de 2 kinderen in een twinkamer verblijven tegen de prijs van een tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik.
Geaccepteerde creditcards
American Express, Visa, Euro/Mastercard, JCB
Check-in
14:00 - 24/24 uur.
Check-out
07:00 - 11:00 uur.